Spis, risbe, risbice in še kaj….

lep dober dan vam želim dragi učenci, spoštovani starši.

Zdaj, ko učenci ne hodite v šolo, ko ni običajnega vsakodnevnega druženja s sošolci in prijatelji zagotovo počnete veliko zanimivih stvari. Malce sva tudi midva radovedna in zanima naju, kako ustvarjalni ste učenci, kaj počnete doma. Rišete risbice, ustvarjate z lego kockami, gradite gradove iz peska na domačem vrtu, mogoče celo kuhate kaj posebno dobrega ali celo pečete pecivo?

Starši otrokovo risbo oziroma tisto kar je ustvaril, fotografirajte in pošljite prek obrazca na posebni spletni strani www.vecer.com/otroci. Pripišite otrokovo ime (priimka seveda ne) in starost, lahko tudi dodate kratek opis, kaj je želel otrok povedati. V časniku Večer bodo potem vsak dan objavili eno od umetnin mladih mojstrov, vse pa bodo zbrane na spletni strani www.vecer.com.

Istočasno pa lahko to umetnino pošljete tudi na e-naslov pedagoga Andreja: andrej.lainscek@siol.net. ali pa na e-naslov psihologinje Tamare: tamara.repic@osbeltinci.si, da jo objavimo v naši svetovalnici.

Danes bova v najini Svetovalnici objavila domišljijski spis, ki nam ga je posredovala učiteljica Tjaša. Spis z naslovom “Spoznal sem  super junaka” je zapisal  Tai, učenec 3. c razreda. Bravo Tai!

 

Veseliva se vajinih zapisov, fotografij, ribic,….česarkoli.

#TuSvaZaVas                                Psihologinja Tamara in pedagog Andrej

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja