Ob ponovnem snidenju……

Ne bova pisala o stvareh, s katerimi nas vsak dan zasipajo mediji, o katerih se pogovarjate s sorodniki in sosedi, ter o stvareh, ki vzbujajo neprijetne občutke in misli…. S pedagogom bova za vas pripravljala in objavljala zapise, ki naj vam bodo v pomoč in oporo v tem malce nenavadnem času. Dovolite, da vam najini zapisi polepšajo dan, izvabijo na ustnice nasmeh, mogoče celo preženejo kakšen dvom….

Za začetek bova z vami delila povabilo na brezplačni spletni dogodek “Pozitivne psihologije za boljše življenje” (predavanja v okviru sejma narava in zdravje), ki se bo pričel že danes popoldan in nadaljeval jutri dopoldan oz. popoldan. Udeležba je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava.

Sledi povabilo:

Danes, 23. oktobra, pokukajte na našo Facebook stran, ker vam v sodelovanju s sejmom Narava-Zdravje in študenti psihologije Kako.si pripravljamo dve predavanji:

Jutri, v soboto, 24. oktobra, pa smo lahko skupaj, vsak pred svojim zaslonom, skoraj ves dan. Izbirate lahko med množico pozitivnih vsebin:

Na dogodek se lahko prijavite na sledeči povezavi:

https://maratonpozitivnepsihologije.si/maraton-sejem/

Za vas sva dosegljiva na e-naslovih oz. tudi na telefonu; pedagogu Andreju lahko pišete na naslov: andrej.lainscek@osbeltinci.si. Psihologinja Tamara pa je dosegljiva na e-naslovu: tamara.repic@osbeltinci.si oz. na telefonski številki 041 608 455.

Za konec najinega prvega pisanja pa še misel, ki je z nami delila učiteljica Stanka, katere avtor je  Wayne W. Dyer…

Ne vrednoti svojega življenje le po uspehih in neuspehih na svoji poti. Raje sprejmi vse, kar ti pride na pot. Uživaj v rožah, prepusti se sončnim zahodom, smehu majhnih otrok, dežju in ptičjemu petju. Vse to vsrkaj vase. Ni poti do sreče, sreča je pot.

Vse dobro vam želiva psihologinja Tamara in pedagog Andrej

#ZdraviOstante

                                                                     

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja