Ob koncu letu…. za vsakega nekaj

Dragi učenci, spoštovani starši.

Preden se za to koledarsko leto “poslovimo od šole” in za nekaj dni dni rečemo “adijo” računalnik in “adijo” spletne učilnice, bi z vami rada delila nekaj prijetnih stvari….

Najprej bi se rada zahvalila… Zahvalila učenki Pii Erjavec, ki je pripravila 30 voščilnic za stanovalce Dom Janka Škrabana Beltinci. Iskrena zahvala gre učencem in razredničarkam osmih razredov, ki so za prav tako stanovalcem doma starejših v Beltincih z lepimi mislimi ali z risbo polepšali ta predbožični praznični čas.

Zaposleni osnovne šole Beltinci smo dodali še plakat z lepimi željami za zaposlene v domu. Voščilnice je prevzela in jih potem razdelila stanovalcem socialna delavka v domu, ga. Klavdija Zver.

Ga. Klavdija Zver, socialna delavka v Domu Janka Škrabana

V času pouka na daljavo naši učenci skupaj z učiteljem Miho ustvarjajo tudi na glasbenem področju; nekateri se tudi na nekoliko hudomušen način “spoprijemajo” z virusom. Prilagam posnetke učencev – uživajte v njihovem muziciranju :)).

Jan Štotl
Blaž Križanič
Aleks Sobočan
Zarja Vereš
Niko Graber
Hana Horvat
Jan – še enkrat :))
Ivana Rous
Urban Medved

Kaj pravite? Res so pravi mali “muzikanti”!

G. Darko Hederih je za vas pripravil en prav poseben kviz, poimenoval ga je kar “Praznični kviz”. Se ga boste lotili…?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkv9T21qivVsx2ROdFpVW3XyxtPuu8Qfr1ob2-rtoycp9NOg/viewform

……….in še nekaj besed za konec tega prispevka….

Če bi naju pred enim letom nekdo vprašal, kaj misliva, kakšno bo leto 2020… Glede na to, da sva bolj “belogleda” in ne “črnogleda” človeka, zagotovo ne bi niti pomislila na nekaj takega kot je korona…. Mislim, da niti največji pesimisti niso pričakovali takega razvoja dogodkov…. Menim, da smo kljub vsemu lahko ponosni in hvaležni, da smo skupaj s svojimi otroci, varno prijadrali do konca tega trubolentnega leta.

Želiva, da skupaj s svojimi najdražjimi preživite mirne božične praznike; vstop v Novo leto pa naj bo radosten in iskriv.

Srečno in zdravja polno leto 2021 vam želiva – psihologinja TamaRa in pedagog Andrej

#TuSvaZaVas

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja