….počasi se bomo…..

…..na nek način poslovili.

Pozdravljeni dragi učenci, spoštovani starši.

…. v ponedeljek se učenci prve triade vračajo v šolske klopi. Verjamem, da se že vsi veselimo našega ponovnega snidenja. Bo drugače kot je bilo, ampak verjamem, da se bomo vsi potrudili, da nam bo kljub vsemu prijetno.

Zagotovo so občutki, ob vračanju v šolo, mešani – tako med posamezniki kot tudi v vsakem posamezniku. Bodimo strpni… počasi – korak za korakom, brez ihte, brez panike, brez strahu. Zavedati se moramo, da nas otroci pri tem opazujejo – čutijo in občutijo naš strah… in naše iskreno veselje…

….če starši verjamemo, da bo vse dobro, bodo to verjeli tudi naši otroci. Milijon evrov bo vreden v ponedeljek iskren nasmeh, ki ga boste namenili svojemu otroku, ko bo odhajal v šolo…. pospremite ga z besedami: “vse bo dobro”….

Midva s pedagogom Andrejem bova vrata najine “svetovalnice koronice” zaprla, še vedno pa bo ostala Svetovalnica psihologinje Tamare in pedagoga Andreja. Občasno bova na tem spletišču objavljala prispevke, za katere bi želela, da jih preberete, pogledate in jih mogoče delite naprej. Za vas bova dosegljiva na šoli, seveda tudi po telefonu in elektronski pošti. Z veseljem vam bova kadarkoli pomagala.

Za konec pa še rešitev kviza prejšnjega tedna in dva turbonamiga.

skoraj vse o spominu 1

Turbonamig 3

https://www.loom.com/share/185e16d0ad294fc2a8e011d419f1f0dc

Turbonamig 4

https://www.loom.com/share/8ad29ce282b24ed7b1fb1fd3496478de

…še več Turbonamigov pa najdete na Facebook profilu Akademije odličnosti

https://www.facebook.com/odlicnost.si/ ali pa na spletni strani:

https://www.odlicnost.si/

#TuSvaZaVas

…………..veseliva se snidenja z vami – vaša psihologinja Tamara in pedagog Andrej

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja